SMINKTIPS


1. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.



2. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.



3. ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?



4. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

 

5. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

 

6. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

 

7. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

 

8. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.

 

9. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.

 

10. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

 

11. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

källa; vr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0