pics part 1


now you belong to me


powernap

efter en lugn förmiddag med mamsen bestämmer vi oss nu för att bryta mönstret och strosa runder'

i "storstan". helt ok måndag.. tråkigt nog tyngs mina ögonlock av ett par timmars sömn. ligger minus rejält. trycker in lurarna och tar en powernap i bilen.. stridsyxan med john blund slänger jag åt helvete. xoxo...


true words

------------------------

weheartit.com


i'm out

godmorgon. lyckades få ner en risifrutti i magen (score!!!) mot min vilja då jag hatar all
mat på morgonen bortsett från allt sött som finns. nu drar jag iväg!

sneakpeak

. . . sneakpeak på vad som komma skall... men inte förräns imorrn. Nu står godis och mys på schemat.

Imorgon blir det träning mest så att ni vet hehe. Godnatt mina små kycklingar!



malaysia sunrise


lågedammsbadet

Sitter i soffan hos mamma. slut efter en dag på lågedammsbadet i Hörby. Klämde ner en bit

pizza + lite sallad i magen och nu mår jag finfint. slänger in lite "blåa" bilder i nästa inlägg. . .


victoria inspo



photo // victoria törnegren

-------------------------------------------

Igår inspirerades jag av Victoria och bar upp en snarlik outfit. fick inte till någon bra bild så ni får se det framför er... i huvudet. Efter ett lov som inte kunde kommit lägligare så avslutar jag det nu genom att dra på äventyrsbad. vi hörs senare and don't forget to stay real

fest

Hemma och sveper om från vardagskläderna till något festligare.. Nu bär det av!


kalldusch

Godmorgon! Vaknade nyss och kände att ögonen svek. klev in i duschen och kallvattnet gjorde susen. kladda på smink sen lämnar jag min pojkvän för en dag med kusinerna. Stay real. . .


Shopping och mat

Både nova och entré avklarade. En hel del inköp och några hundralappar fattigare. Men det är ok. Pizza med nära och kära och nu iväg på lite festligheter. Hörs!

off to Lund

Vaken och redo för att sticka till Lund lite senare. hoppas på att shoppingen inte sviker det hade vart illa. igår var jag med grymt saknade tjejer och ingenting åstadkom vi.. bortsett från jäkla massa snack. 5 tjejer = värsta hönsgården! dax att kladda på lite smink och förmodligen gör det susen. idag är ingen bra hud/hår dag märker jag. . . Stay real!




Gordon Ramsey

Sitter i soffan med en kopp varm choklad. Brasan är tänd och den gör sitt jobb utomordentligt. Gordon ramseys ganska så arga stämma strömmar ur TVn och jag lutar mig bakåt. Funderar på att svara på kommentarer men kommer på mig själv att tänka "de kan du göra senare" så jag lyssnar på min inre röst och gör det senare, nu vet ni. Kvällen är ännu oklar. Hörs om ett tag. . .

nyduschad

Nyduschad och fräsch. Vad jag ska göra nu återstår att se. . . Idag är jag klädd i gråskala.


turbolovisa



photo // turbolovisa

---------------------------------------------------------------

Högst på önskelistan just nu. perfekt slitna jeansshorts med hög midja (gärna levis) precis som dessa ovan,
midje kort loose fit tee. + stora tunga ringar och massor av armband. Snyggt så det ryser i mig. . . jag döööör.

24e februari 2011

Godmorgon! Kan inte fatta att jag vaknade kl halv 12 idag, har vaknat innan 9 i princip alla andra dagar så det var lite skumt! Igårkväll när vi kom hem eller snarare inatt så skulle vi kolla på film och mysa lite tänkte vi men som vanligt så hittade vi ingen som var bra och som vi inte hade sett, så vi slog på glashuset (ni vet det huset som jokrarna i big brother är i) och somnade till det. Jahapp, men nu är jag iallafall vaken så nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mig lite, sen får vi se vad som händer! Stay real. . .


smider planer



--------------

Right now. . . Hemma hos min pojkvän och smider planer inför kvällen.


peace on earth when I hold you







fika

Nyss hemkommen från fika hos grannen tillsammans med mami. Vi käka kladdkaka och lite såntdär, mysigt! Nu ska jag springa ner i tvättstugan och tvätta en till maskin sen är jag klar. Gött!


cross my mind


23e februari 2011

Godmorgon! Vaknade precis av att ljuset leta sig in genom gardinerna. Har varit vaken flera gånger inatt vet dock inte varför, har antagligen drömt något konstigt. Lyckades iallafall somna om varje gång och tur va väl det. Nä nu väntar frulle och sen ska jag ner i tvättstugan, har ett helt jäkla berg som väntar på mig. Känns inte så lockande men sånt som måste göras. En sån här frukost hade suttit fint just nu!



Bild // google

godnatt

En flaska vatten och en film. Nu kryper jag till kojs.... utan min älskling! *lissen*


Big Brother

Kom precis ut ur duschen och nu ska jag hoppa i mjukisoutfiten igen, sen plocka fram lite smått och gott för att sjunka ner i soffhörnan framför Big Brother. Spännande och mysigt! Kanske slänger in något senare. . .

fokusera

Hemma igen, ännu en gång liggandes helt utslagen i sängen med datorn i knäet. Har blivit lite av en rutin att slänga av sig kläderna för att dra på mjukisbrallorna. Så outfit bild skippar jag idag! Nu ska jag fokusera på att vila och kolla lite vår/sommar kläder.


i'll be there when the storm is all gone, with you



you are my drug, 4 real


playtime

-------------------

Slängde ihop en snabb outfit och drog iväg från hemmet, till min pojkvän. Där jag slängde av mig kläderna och hoppa i mjukisbrallor och en stor men gosig tröja. Känns bra! Sen lekte jag lite med camen vilket resulterade i dessa pics.. nice huh.


ALL STAR




22 februari 2011

Godmorgon solstrålar! Här är allt annat än soligt idag, snön faller ner sakta men säkert och lägge sig som ett bomullstäcke på marken. Hoppas verkligen det försvinner så snabbt som möjligt! Vaknade för en stund sen och nu ligger jag i soffan. Ska nog strax gå och vila en stund igen. Idag har jag inga planer what so ever, så vi får se vad dagen har att ebjuda. . . Hörs lite senare!


today's


20 månader

Som ni såg i förra inlägget så fikade vi och direkt efter stack vi till donken med Emir. Sen åkte vi hem och här sitter vi nu nöjda och glada. Förövrigt så har jag och babe varit tsm 1 år och 8 månader idag, därför ska vi ha myskväll och har lovat att inte blogga MEN ska se om jag kan slänga in dagens iaf. Ha en trevlig kväll!

Fika time med brorsan, mys.

dsc00347 (MMS)

Fika time med brorsan, mys.


Äventyrsdag

Nu är jag ute på äventyr igen, passar min lillebror så vi ska hitta på något kul med honom tänkte vi. Kameran är laddad så ni får se bilder senare. Puss!

beautiful


Breakfast

Uppe med tuppen dvs min bror. Emir ligger fortfarande i sängen och nannar för hela slanten, förresten jag såg nyss att mitt internet slutar funka typ när som? så vi får se när jag orkar köpa nytt värdebevis. Med det sagt så vet ni att uppdateringen kommer suga idag. Nu ska jag gå och göra något mumsigt till frukost.. Later!


Mini update

Stack på träningen iallafall och nu när de är avklarat så känns de otroligt skönt. Nu ska jag hem och mysa med bland annat min fina pojkvän. Så får se om jag lägger upp något mer idag. Om inte så får ni ha en fortsatt trevlig kväll. Peace!

decision

Det lönar sig att vara på öppet hus, gratis biobiljett. Man tackar! När jag ska utnyttja denna är oklart men det fixar sig nog. Sitter just nu i min säng och bollar med frågan "ska jag träna eller inte?" kan inte riktigt bestämma mig, orkar inte sätta mig på tåget. Slår på en film medans jag tänker.. Stay real!


you and me might end up together


question

 

Klockan slår snart 2 och jag sitter fortfarande i sängen med myskläderna på! Det är illa, lov och helgdagar gör en så jäkla lat. Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa lite och därefter drar jag iväg på träning. Step it is! =)
Förresten ser ni att jag fått ny design? Det tackar jag Jane för!

En simpel fråga till er; vad vill ni se mer av?!


new. . .

Tänkte visa mina senaste inköp, here you go!




20e februari 2011

Haha! Skrattar för mig själv när jag ser denna bilden. Tänker på hur kul vi hade kvällen då denna bild togs. Nya ansikten men det klickade, detta början på vad som komma skulle och med det menar jag fler galna men ack så roliga kvällar/helger.

Som ni ser så är det ännu en tidig morgon för mig, vad är problemet? Låt mig sova. . . vägrar gå upp ur sängen innan halv 12. Så här ska jag ligga och förhoppingsvis somna om!


L.O.V.E

Turre. Purre. Bebis. Hjärtat. Kärt barn har många namn. I miss you my love.


Ligger nerbäddad i sängen nu, är helt slut. Känner hur tunga mina ögonlock är så ska alldeles strax ha ett möte med james blund. Men först ville jag berätta för min pojkvän hur mycket jag älskar honom samt saknar honom!


TV mys

Hemma igen efter en lång dag, hit och dit. Nu ska jag krypa ner framför TV:n med pappsen och lillebrorsan + lite fika. Ska uppdatera bättre imorgon, jag lovar. Godnatt!


dagens


Middag och födelsedagsfirande

Kass uppdatering jag vet, men jag har haft annat för mig. Först middag hos farmor/farfar och nu ska vi vidare till min farbror som fyller 28 idag! Kika in runt 8 tiden, tills dess stay real. . .

fix och trix

3 h senare. . . Äntligen är jag klar om man bortser från att jag dammsuga! När jag ändå var i farten så bestämde jag mig för att ändra om lite också. Så nu är det gjort! Nu ska jag börja ta tag i mig själv och sen åka en runda till farmor och farfar. Slänger in dagens sen också!


INTE OKEJ

Nä nu är det nog! Nu ska jag gå upp från sängen och ta tag i mig själv (och mitt rum!!!) ,detta funkar inte. Håller på att bli en sängpotatis. INTE OKEJ! När jag röjt upp på rummet och fixat till mig själv sen bär det av för att köpa present, lillebrorsan ska på kalas vet ni. Bye for now. . .


19e februari 2011

Godmorgon! Vid halv 8 slog jag upp ögonen och kolla på mobilen, det va då jag såg att klockan va halv 8 och fick panik för att jag bestämde igår att jag skulle sova till MINST 10 iallafall. Har en tendens att vakna tidigt på helgerna. Vaken är jag men ligger fortfarande kvar i sängen som dn lathund jag är. Ska börja dra mig neråt för lite frukost. . .


knähöga

Köpte dessa för ett tag sen dessvärre har jag bara använt dom ungefär 2 gånger. Någon som är intresserad? Bättre att sälja dom än att dom ska ligga och skräpa, dom är faktiskt fina! Strl 37 ...


VOTE

http://modelljaktdomino.se/personer/julia-larsson


fredags fika


candle

Hejsan! Kom hem från kristianstad för ett tag sen men har ordnat och fixat med lite olika saker. Fick med mig lite saker hem idag med som jag ska visa lite senare. För just nu sitter jag i soffan med tända ljus och myser med ett glas cola, ska alldeles strax tappa upp ett varmt bad och mjuka upp mig lite. Lite senare ikväll ska jag förmodligen umgås med några vänner. Later!


Tyckte de va dax att uppdatera, dock har j...

dsc00345 (MMS)

Tyckte de va dax att uppdatera, dock har jag inte så mycket att säga mer än att jag sitter på bussen mot kstad för lite shopping. Om de blir några inköp så visar jag dom senare. Ser ni hur trött jag är? Aja.. Ha en fin fredag allihop!


SASHA MESIC

 

HAHAHAH JAG DÖR!!


"we could happen"

Godmorgon! Vaknade precis faktiskt och det första jag gör är att hugga tag i datorn. Nu ska jag kliva upp ur sängen och göra alla morgonsysslor. Startar morgonen med denna låt. . .


BOOTS

Ser ut som jag har sjukt stora fötter men det är snarare tvärtom, ligger inne med 35/36

och har jag riktigt tur så går 37 också. Man får nöja sig med det man har. . . You like?


FILMTIPS

 

Planerna ändrades... Ingen shopping idag, tar det imorgon. Istället åkte jag med Emir hem för att

mysa och plugga lite tillsammans. Fick sluta ungefär 4 h tidigare idag vilket var jäkligt snällt av vår lärare.

Idag skippa hon våra lektioner och imorgon ska hon ta med fika till oss, hur snäll kan man va?!?! Nu ska vi äta

och sen ska vi sätta på någon film och därefter plugga. Btw, har ni några bra filmer på lager kanske?


a old one


svar på tal

Fråga; Åh, skitsnygg! Får man fråga vart den kommer ifrån? :)

Svar; Du jag har faktiskt ingen aning eftersom jag fick den av min pojkvän i alla ♥ dag present.
Men jag vet att den finns på modekungen så kolla där!


PROV

 

Hola! Skrev precis prov och det gick faktiskt asbra, det känns så iallafall.
Nu väntar en rad lektioner sen shopping. Och ikväll ska jag förhoppningsvis träna om jag orkar dvs ;)

Hörs sen!



Update; Att sluta halv 12 istället för halv 4 känns ganska bra!


geléhjärta

Sorry guy's.. uppdateringen har ju varit usel idag! Men det va såhär att efter skolan satte jag mig

på bussen mot Kristianstad för att dels åka till mamma men samtidigt shoppa lite. Vanligtvis brukar de ta

runt 1 timme att åka från ystad-kstad men inte idag inte, det tog nästan 2 timmar! Tillslut kom jag iallafall

fram och då blev de lite shopping var på jakt efter skor och fick med mig ett par hem som jag ska visa om en

liten stund. I denna sekund sitter jag i soffan med en "burk" geléhjärtan och ska strax plugga!


GALET BRA!


cross


RIP

Var på en fin minnesstund för en stund sen. Det är verkligen synd (rättare sagt förjävligt) att en ung tjej
 ska behöva se detta som den enda utvägen, du verkar ha varit en otroligt fin tjej och en fantastisk vän.

Vila i frid! ♥

 


CHECK IT OUT

Vaken och i skolan. Glider runder på minoutfit och kollar, lagom snygga outfits där! Check it out. Snart ska jag öppna mina skolböcker och plugga lite. Idag är en lugn och kort skoldag så det gäller att vara effektiv. I'm out. . .


new in

Transparent poncho med knappar framtill

Oversiza kavaj med siden detaljer!

 

 


KIWI

I'm home! Sitter i soffan och trycker i mig kiwi och lasagne, lite nougat slank ner förut också.
Jag och det nyttiga livet gick inte hand i hand direkt men jag får väl ge det ett nytt försök snart igen.
Köpte en kartong med kiwi idag iallafall så det är kanske en början.

Äh vi får se.. För övrigt så är jag otroligt trött idag och jag har ingen aning om varför men jag känner mig långt
ifrån mänsklig alltså så jag ska strax krypa ner i sängen med näsan i skolböckerna. Har nämligen hela 3 prov denna vecka but that's life. Jag ska trycka in några inlägg till men inga live inlägg dock för det orkar jag inte så ni
får helt enkelt nöja er med färdiga men det är väl inte så pjåkigt det heller? Stay real!


svar på tal (ang väskan)

Anonym; Visa bättre bilder =)

Svar; Visst kan jag göra det :) Here you go!







hörs snart!

Befinner mig hos min fina pojkvän just nu därav uppdateringen som inte existerar.
Ska hem alldeles strax så vi hörs om en stund med en massa olika inlägg! :)


CHAINS


LONG DAY

Godmorgon! Idag är det en lång skoldag så jag får uppdatera så gott det går. Har nyss haft matteprov och hur
det gick återstår ju att se, hoppas på det bästa. Nu ska jag återgå till arbetet så hörs vi senare.. Stay real ;)

 
Bjussar på en bild på mig och min fina vän Rebecka!


love machine



Nu står plugg och sömn på schemat men först en lång och skön dusch! Godnatt

red

Precis när jag skulle lägga in vad jag köpt idag så dog kamerajäveln,

så istället visar jag en av grejerna jag köpte i förra veckan!

 

Snygg va?


vaniljhjärta och presenter

Sa ju att jag skulle återkomma senare och senare är nu! Jag har ju vart hemma hos min pojkvän nu sen i lördags
så jag tyckte det va dax att röra sig hemåt, so I did. Och nu är jag hemma, kom hem till ett stökigt rum med
kläder och skor överallt. Fan, jag skulle ju städa men jag orkar verkligen inte idag.. skjuter upp de till imorgon ;)

Idag är det ju alla ♥-dag och det är idag alla turturduvor köper presenter åt varandra för att visa sin kärlek
lite extra just idag. Jag och min pojkvän är ett av alla par/människor som gör detta och egentligen är det lite
löjligt men ja det är en mysig dag så vi gör det iallafall. I skolan åt jag och mina vänner vaniljhjärta och hade present-snack + ett par lektioner sen var det slut i rutan.

Efter skolan drog jag (seg som jag är) med min älskade mamma samt min fina lillebror för att fixa present
åt min älskling. Fantasin svek så jag köpte en tröja, choklad,redbull och en radiostyrd badanka. Bad ankan var
mest på skoj dock! Det är ungefär vad jag gjort idag, självklart har jag ju myst med min pojkvän också och nu
sitter jag hemma med en påse med skumtomtar. Nu har jag dragit min dag så nu ska jag återgå till att göra inte
ett skit, vilket är jäkligt skönt. Stay real så hörs vi senare med lite bilder. Ska även visa vad jag shoppade idag!


alla ♥-dag

Kom nyss hem till Emir så jag slänger in dagens facelook.
Återkommer senare och då berättar jag hur min dag sett ut.
Glad alla hjärtansdag på er!


aq-va-kul

Trötta efter en lång dag är vi nu hemma igen! Aq-va-kul va inte så himla kul faktiskt, rättare sagt en besvikelse.
Istället åkte vi vidare till triangeln och åt china box och även det blev en besvikelse. Maten smakade bara fet,
jag menar allvar åt ungefär 3 tuggor innan jag sköt boxen ifrån mig. Såklart blev jag sugen på fika och vad ploppa upp
i mitt huvud om inte IKEA? Så vad tror ni vi gjorde? Jo, vi rullade dit. Fikade och jag blev nöjd. Sen rulla vi vidare hemåt.
Nu ska jag och babe duscha sen ska vi ladda ner någon filmså med det sagt blir det inget mer bloggande ikv.

Good night sleep tight.. and don't let the bedbugs bite you!



Saknar dig också min älskade vän!


Sitter i bilen på väg till malmö (ja, igen...

Sitter i bilen på väg till malmö (ja, igen!!) för att bada på aq-va-kul. Vi vakna runt 12 och fick ett ryck så vi slängde ner badkläder och nu är vi på väg! Emirs kompis Martin följde också med så de blir säkert kul, om vi nu hittar dit ens. Om ni vet var de ligger så släng iväg en kommentar. Hörs senare!


dagens


to die for

Den är  P E R F E K T!

tack igen älskling.


tillbaka

Sådär ja nu är vi hemma igen. Solen kika fram idag i Malmö och det va verkligen ashärligt väder, vi strosa runder
på mobilia mest i killaffärer dock. Men en sak fick jag med mig hem iallafall och det är en av dom bästa sakerna
jag köpt/fått!! Emir köpte den till mig som "alla hjärtansdag present".. hur gulligt?! Ska visa er senare, kameran glömde jag hemma så ni får en fattig cam bild senare. Efter en stund kurra våra magar så vi drog och åt på någon bosnisk resturang. Alltså de va så himla gott! Och nu är vi som sagt hemma igen och smider planer för kvällen.

Snälla kan det inte hända ett mirakel så det finns något att göra i denna sketna håla.. aii hej så länge!



killer love


dagens


Malmö

Godmorgon på er! Är ni pigga och glada? Hope so. On my own side är det lite trögstartat. Vi kom hem kl 3 inatt så jag är ganska trött kan man väl milt säga. Nu är jag iallafall vaken och ska alldeles strax bege mig mot malmö med min pojkvän, hans pappa och hans lillebror Ibrahim. Och förresten.. Igår, vad fan hände igår? De blev förfan istid på några minuter, så jäkla kallt! Många som trodde våren stod och vänta runt hörnet, som tog fram sina vårjackor. Men där fick vi bita i det sura äpplet! Nog om det nu drar jag iväg, slänger upp något lite senare.

broken

Hejhej! Är hemma och mellanlandar just nu, så ja passade på att knäppa några bilder. Ikväll kör jag

på tights och en oversiza/loose fit tröja, vet ju trots allt inte vad vi ska göramen festa är uteslutet iallafall

så denna enkla men snygga outfiten funkar perfekt!! Nä nu ska jag börja stänga ner för förmodligen ska jag

och babe åka och hitta på något med ett par vänner. Ha en fin fredagskväll mina änglar!


BYE


hos albina


Nu är det fredag igen och jag slutade prec...

Nu är det fredag igen och jag slutade precis skolan, va snabbt på en UF-mässa och nu är jag på väg hem till min älskling för att relaxa lite innan jag drar iväg på spinning med min kusin. Nu vet ni vad jag ska ha för mig i eftermiddag!


nita dig

Jag och Amanda har bestämt att vi ska pimpa vars ett par jeansshorts med nitar (HETT!!).
Kenzas blev ju så äckligt jävla snygga dock är det inte så kul att ha exakt likadant som henne,
Så ni kan ju alltid slänga en kommentar om hur vi kan göra och vad ni tycker är snyggt ;)




Första bilden är Kenzas short som ni säkert redan visste och den andra bilden är lånad från google.
Men dessa shorts är snyggt pimpade. Thumbs up!!!


TV

Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på svensk maffia med paps. Fick ju sätta igång lite när jag kom hem efter att ha vart borta nästan en vecka så jag har plockat undan lite och sådär. Hoppade även ner en sväng i badet och nu sitter jag som sagt och kollar TV. Ska strax gå och lägga mig, klockan ringer redan vid halv 6 imorgonbitti. Godnatt allihopa!

oxblod

Åh, jag har ju helt glömt bort att visa er mina senaste inköp och tråkigt nog så ligger dom flesta hemma

hos mig men jag har iallafall min nya oxblodsröda halsduk med mig här. Men ja, såhär ser den ut.

Den är mysig och stor så in i, den har fått en släng perfektion.

 

Nu till en helt annan sak! Jag ska alldeles strax åka hemåt efter att ha spenderat större delen av

veckan hos min pojkvän. Vad jag vill få sagt är att jag kommer inte ha tillgång till internet mer ikväll

så jag kör på mobilblogg de resterande timmarna av dygnet. Hoppas det är okej. Ha en fin kväll!


INSPO

 


BOM


fall for you

Startar denna morgon med denna låt. Just nu sitter jag på lektion och jobbar med traktament och jäklar vad svårt
 och framför allt tråkigt det är!!! Min pojkvän är nere och köper frukost till oss, dock hann jag faktiskt trycka
 i mig en skål med musli halv 7 imorse men nu känner jag att magen börjar kurra igen. Bäst jag fortsätter nu, later!


'

nu; powernap

orange

Detta söta nagellack hade min pojkvän lagt i korgen när vi va och handlade! Tack


emo-mode

Mitt humör är nere på havetsbotten och simmar med fiskarna. Why? ni vill inte veta.
Bortsett från det så har jag jävligt tråkigt också, sitter på lektion och gör inte ett skit. Inte ens läraren är här och då är det illa alltså. Men bita ihop och svälja saltet det är vad man får göra. Ska klicka runder på massa bloggar nu. Hörs sen!


stickat

 
Budade hem denna snyggingen igår. För ynka 113 kr blev den min..


transparent


|fashiontoast|

en transparent klänning att hänga på klädställningen hade inte suttit fel alls just nu, den hade passat perfekt där på min hängare. unik, perfekt


arbetsintervju

Grupparbetet är påbörjat och avslutat, gjorde nyss en anställningsintervju som gick prima ballerina! Dock va det ju inte på riktigt men ganska skoj va det iallafall. Lite klurigt är det där.. Nu ska jag ligga i för detta är min sista lektion för dagen.


VILL HA


Just nu ligger jag nerbäddad i sängen till...

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen tillsammans med min nalle, vi ska kolla på i rymden finns inga känslor. Den verkar bra men de återstår ju att se.. Fick förresten sluta redan vid 3 idag så de va skönt. Men nu ska vi som sagt ladda batterierna med lite film tittande!


MATTE

Vaknade runt 9 och gjorde dom vanliga sysslorna sen drog jag mig mot skolan tillsammans med min älskling! Drog igång morgonen med en matte lektion som sträcker sig ända fram till 11. Så nu ska jag räkna ett par tal,
så jag fått något gjort. Vet inte hur uppdateringen kommer vara under dagen men det återstår att se. Later!


love's funny


castle walls

 
Säger godmorgon med denna låt eftersom jag inte riktigt har tid för något längre inlägg nu. Har fått i uppgift att göra ett grupparbete med tjejerna så det är bäst att sätta igång direkt!

3 words


GIRLIE GIRL


HÅRFÄRG

Fan jag trodde jag hade gjort tidsinställda inlägg men uppenbarligen inte. Jaja, slutade vid halv 4 sen
dess har jag och babe uträttat olika ärende. Vi va bland annat och köpte hårfärg till mig vilket var behövligt
som in i, ett par killar i min klass skrattade tom åt min utväxt idag så jag fick mig ett ryck och kände att de
va dax att ta tag i den! Så just nu sitter jag med färg i håret dock ska den sköljas ur alldeles strax och därefter
vet jag faktiskt inte vad som händer men det får jag väl ta reda på. Slänger in något senare, hej så länge :)



DAGENS OUTFIT


IDROTT

Tjohej sötbollar! Jag sitter just nu i skolan och efter att ha vart borta en vecka så känns det helt OK att vara tillbax, har ju en del att ta igen men inte sådär farligt mycket ändå. Idrott står på schemat alldeles strax men eftersom jag inte är helt återställd än så hoppar jag det, istället ska jag sitta och jobba ikapp. Hörs strax igen!


underbara pojkvän

Idag har jag varit lite slö med bloggandet och det beror på att jag valde att lägga tid på mina nära. Jag, pappsen

och lillebrorsan hyrde en film och mumsa på kladdkaka hela eftermiddagen, när det började dra sig mot kvällen så

lagade vi mat och åt sen va det dax att lämna min älskade bror. När vi kom hem igen så kolla jag på TV tillsammans

med pappa och sen blev jag hämtad av min underbara pojkvän. Och här är jag nu, har saknat honom grovt mycket!!!

Godnatt på er :)


STÄD

Städning av rummet pågår, blandar det med lite klädkoll!


girltalk

Godmorgon hälsningar från min egen säng, ja inatt sov jag i min egen säng och fan vad skönt det va!
Knaprade nyss i mig mina piller och här ligger jag nu i sängen med en svenska uppgift (som är sen!).
Förresten igårkväll kom bigsis hit en stund för girltalk och lite mys, vid halv 12 drog hon sig hemåt och
jag hann växlade ett par sms med babe innan jag slockna och drömde mig bort i drömmarnas värld.

Jag vill ju visa er mina inköp men batteriet ligger hemma hos min pojkvän!! Jävla skit..




saknar min purr


home sweet home

Hej allihopa! Jag är hemma igen eller jag kom hem igår men tog det jäkligt lugnt igår så uppdaterade aldrig. Mår mycket bättre dock fortfarande lite små krasslig men det biter medicinerna på. Idag har jag varit med mamma i stan en runda och sen lämna hon mig hos min farmor där jag är nu tsm med min lilla kusin och min lillebror. Ska visa sen vad jag fick med mig hem idag men det blir senare ;) Nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt.


Bjussar på en bild som är ett par veckor gammal, bara för de inte ska se så tomt ut!

medicin

Godmorgon! vaknade för ett tag sen och satte igång TV:n dirr, finns inte så mycket annat att göra eftersom jag inte får lämna rummet. Iallafall så kom en sköterska nyss in med mina mediciner så jag ska försöka få ner dom och få dom till att stanna. Igår kom dom upp 3 gånger, mysigt och intressant va? Annars har jag sovit ganska bra bortsett från att jag legat som prinsessan på ärten eftersom jag är rädd för den där jäkla droppsladden. Kanske jag ska tänka på att avrunda mitt jätte intressanta inlägg och trycka i mig medicinerna? Later!


stop

 

Vad tror ni jag vill säga med denna bilden? Att jag är sugen på en cigg eller? ack så fel, dock hoppas
och tror jag att ingen gissa på det. Nä men eftersom jag ändå inte rökt sen i söndagskväll och när
 jag ändå är taggad på att sluta så why not liksom.. Ett försök förlorar man inget på så lika bra att ge det ett försök ;)
men nu ska jag avrunda, blir trött och hängig så jäkla fort. Ha det bra, så hörs vi!

PS! Jag har fått låna en dator här så jag ska försöka slänga upp lite inlägg då och då, när jag orkar.


sjukhus

Japp, uppdateringen har vart kass och likaså jag så nu vet ni varför. Jag är just nu inlagd på sjukhuset med dropp och det är jävligt bull men har inte så mycket val. Tänkte bara förklara varför jag inte är så aktiv nu...

Take care!


JUST NU


ZOMBIE

Känner mig som en zombie som bara går runt, känner mig inte levande. Mår fortfarande skit och har otroligt ont!

Nu hade jag velat sitta i skolan med mina skolböcker och plugga, inte ligga hemma och må såhär.Har inte ätit något sen

igår vid denna tiden och jag börjar inte ens bli hungrig. Kanske för jag vet hur ont det gör. Tänkte bara uppdatera lite; nu ska jag göra klart en uppgift som ska vara inne imorgon. Skriver mer sen.. Hej så länge!


RSS 2.0