-

ville bara säga.......... fuck you! :)

13:e juni, 2011

skolavslutning,studenter,fester,mys... ni kanske förstår att jag vart upptagen?
och inte nog med det för idag börjar jag jobba. så vi ses!

my love's a revolver, my sex is a killer..Do you wanna die happy?

dessa läckra earcuff's budade mams hem till mig! tack underbara du

<3<3


alltid lika bra!


8:e juni, 2011

eftersom jag förmodligen vid denna tid sitter på en ful buss och är halv vaken så har jag förberett detta inlägg. hehe, lyssnar förmodligen på muzik just nu! på väg till skolan för att ha en onödig dag och sen hem igen för att dra på middag.. ja typ. that's all :)

f YOU

nu är jag fan arg! någon jävel bjöd över mig :( höll på att buda hem en virkad bikini men tror ni det gick?
nej för då kom någon och fitta sig.......... tänkte mest om ni ville veta, heh.

nu ska jag nanna...


har fått dille....


idag stod jag för maten därför blev det pastasallad med oxkött and a lot of vegetables. lyckades ganska bra fast vem kan misslyckas med sallad? har fått dille på sallader och "nyttig" mat.. men det är så gott ju!! ungefär såhär såg det ut fast njae.....

har även fått tillökning i min smyckeslåda (fast jag har ingen låda!) men dom får ni se imorgon för nu ska jag gå och göra något annat helt enkelt. puss och kram! :)

halsband


detta trixa jag ihop igår!

7:e juni, 2011

eftersom jag ändå är ledig idag så passade jag på att sova länge. nu är jag precis hemkommen från en cykeltur på 4 km, inte illa pinkat. skulle hämta min bror så lika bra att hoppa på cykeln. fan vad äckligt väder det är idag, riktigt kvavt. solen tittar dock fram emellanåt men eftersom mr M har kommit på besök så sket sig min plan att gå ut och sola. varannan minut ligger jag dubbelvikt av smärta och då snackar vi real fucking pain! imorgon är det skola, slapp dag förmodligen och på kvällen klassmiddag för att avsluta det första året sen på torsdag går jag på sommarlov! sen är det full rulle hela helgen och på måndag börjar jag jobba för att sen åka iväg!


maxidress

kunde inte stå emot - kläder = lycklig julia!

bit ihop, det blir värre

åkte upp till mamma idag. skönt! hjälpt henne med lite smycken osv. förövrigt så mår jag väl okey. inte bränd eller så känner mig bara allmänt sviken men that's cool. jag vänjer mig mer och mer.

kör på en dagens


3:e juni, 2011

har vart upptagen. i onsdags tog jag och mamma en tur till malmö, igår tog jag och några släktingar en tur till malmö där vi hade en grym kväll hos min faster & hennes sambo. drack drinkar, pratade och spelade spel! vid 1 tiden drog vi hem till våra byhålor och idag är jag hos min pojkvän. vi har vart på stranden men det slutade med att vi åkte hemåt för det blåste och hade sig. surt men äh! tog en tur in på H&M idag också.. så nu har jag lite att visa er ;)

2:a juni, 2011

eftersom det är så himla varmt ska jag nu bege mig mot tranås där min pappa och bror är. ska traska upp en runda till farmor också och kanske hinner jag också med en "övningskör"-tur. vid 6 tiden drar jag, min farbror, kusin och ännu en släkting till malmö. hörs senare! =)

gårdagens


RSS 2.0