en runda på cykeln

känslan när man kommer hem, till sitt rum, sin familj, sina kläder japp you name it - är fan underbar! jag är typ överallt och ingenstans, pendlar mellan mamma, emir och pappa. fast jag bor ju här hos pappa. nu är jag iallafall hemma och har nyss hoppat i träningsdressen för pappa har nämligen bärt upp vår motionscykel ur källaren så nu ska den dammas av så jag kan cykla en provrunda. men först mätta magen!

förresten så ska jag va lite generös i stundens hetta så jag bjuder på en lalandiabild,
dock utan mig eftersom jag stod för fotograferingen.



lapa sol

satan i gatan vad varmt det är, helvete. bikinin är på men ändå är det så sjukt varmt.
älskar detta. nej nu ska jag fortsätta lapa sol!


yelloooow

innan jag drog till skolan drog jag in på boan för att roffa åt mig SOLO's nya tidning. ni vet den med Kenza på omslaget? det var den gula bikinin som locka mig, tidningen i sig var ok. var egentligen ute efter H&M's gula variant men eftersom den är slut i min storlek all the time så sket jag i det och körde på denna istället. den blir nog fin till brännan sen. har en gul-period, haha.


31:e maj, 2011


sitter i skolan på dagens första och sista lektion. vi ska bara fika på den andra så det är ju synd att kalla den lektion men men. förövrigt så är det varmt som fan idag och mina rayban är borta. gråter nästan..... och inte är det jag som tappat bort dom. dom ska fan fram eller får det bli ett par nya!!! vi hörs senare mina vänner.

drar mig tillbaks, på alla sätt..


summer feeling


har inte riktigt hunnit smälta att det snart är sommar och att det är ungefär en månad tills jag lämnar min familj för första gången under mina 16 år och åker iväg till ett främmande land. ska bli sjukt kul men jag är så jäkla spänd. jag har dessutom redan ett år på gymnasiet avklarat.. how sick is that? ett fucking år. tiden har sprungit iväg verkligen, två ynka år kvar till studenten. bu-hu men man kan ju hoppas att tiden fortsätter att springa förbi! annars då? jo har fått helgjobb och sommarjobb i tre veckor. känns lagom. blir ju lite cash av det iallafall.

nu pallar jag inte skriva mer; blev sugen på fruktsallad. får väl se vad jag kan fixa fram. påtal om ingenting så börjar jag 11.40 imorgon så see ya att jag ska lägga mig tidigt. xoxo


lång längd

dagen rulla på som vanligt och som en bra start på veckan fick jag reda på att jag klarade nationella proven i matte A och får därför G som slutbetyg. kunde vart bättre men nöjer mig med ett starkt G! Nu sitter jag hos min b-friend och ska alldeles strax ut och gå/cykla en runda. men först ska ni få se min nya långklänning (maxiklänning)...


really?


true story!


29:e maj, 2011 - morsdag♥

igår var jag upptagen, var nämligen på konfirmation. min fina kusin Maria konfirmerade sig så självklart var man på plats. kyrkan var dö-tråkig men efteråt blev det pardey och det gick finfint, god mat och roligt sällskap. Vid 10 tiden drog vi hemåt, sen har jag vart vaken hela natten och nu är jag så jäkla trött. idag är det morsdag så det ska självklart också firas, inte med mams dock men jag vet att min älskade mamma kommer har en fin dag ändå! Igår körde jag på långa längder (i klädväg alltså), ni ska få se bilder =D

klockan tickar på så vi hörs senare!

(här skulle vart bilder men jag hittar inte sladden!)



halsring

just nu sitter jag med ett pendlande humör. å ena sidan otroligt glad å andra sidan grinig och trött.
anledningen till mitt halva happyface är att jag nu kan säga att jag är ägare av en grymt snygg halsring
(och några plagg till)! ni ska få se den, har suktat länge och nu äntligen blev den min.


ungefär såhär.. liiite lite smalare dock. (bild lånad av kenza)

transparent


I'm a jerk, jerk jerk jerk

fan vad besviken jag är på mig själv. fattar inte hur jag kan tillåta detta att hända?
jag var så engagerad i början av 1an, men nu känns det meningslöst. jag är för trött och lat.
men efter sommarn är det slut med det, måste fan ta taag i mig själv. jag måste orka!
jag vet vad mitt mål är och jag ska nå det.

1. gå upp på morgonen!
2. ha saker och material med mig!
3. ägna mer tid åt plugg!
4. lägga mig i tid!
5. jobba röven av mig på lektionerna, vara aktiv och lyssna!


bara för det ska jag gå och jobba lite på vårt lilla "projektarbete". seeee yaa


M-city

Nu är jag hemma hos mamma igen efter en massa springande i m-city. Vi började dagen på panduro outlet och drog oss därefter vidare till gågatan, gick en snabbis på bikbok och H&M. idag la jag vantarna på en långklänning, den är så fin. men vad är en dag utan mat? så vi tryckte i oss toast's och sallad. sen körde vi hemåt! ikväll ska jag antingen hem till pappa (där jag faktiskt bor) eller till min pojkvän. kör nog på hem trots allt eftersom jag MÅSTE städa. lägger in pics latero.


flowerpower


Ett av mina senaste tillskott i garderoben.... nöjd tjej!!

26:e maj, 2011

hejhopp! nu drar jag en sväng till malmö.

25:e maj, 2011


Här har ni resultatet från dagens pysselstund med mami. väldigt enkelt men snyggt!

innan helgens slut ska jag fota mina senaste inköp, promise....

21:e maj, 2011

hejhopp! igår var jag i helsingborg med mams och lillebrorsan. mysig liten tripp! kvällen spenderade jag med vänner och natten med min älskling. nu sitter jag här och ska strax jobba. later ;)

2 favoritlåtar just nu!




18:e maj, 2011

hejhopp! tvinga mig upp ur sängen runt halv 7 tiden, drog till skolan vid 8 och slutade vid 9 (pga np i matte A, som förövrigt gick så jävla dåligt!). det är väl en härlig skoldag? blev erbjuden att följa med på tripp till malmö men tackade nej. känner att jag behöver vila lite dock ska jag alldeles strax bege mig ut på promenix, som belöning får jag lite tonfisk.. yum yum!

bäst jag snabbar på ska hinna med en runda ikväll också tänkte jag.



17:e maj, 2011

hej! idag har jag vart i skolan och i trelleborg. kom precis in från en liten powerwalk med ibrahim. trevligt med sällskap! =) nu ska jag dricka citron vatten och skutta in i duschen. hörs imorgon!



bild på mig och en annan filur sen i fredags, nej mina ögon är inte två olika färger. jag använde mig av "röda ögon" funktionen.....


16e maj, 2011

ännu en dag med grått och tråkigt väder. man blir ju nästintill emo. nä skämt å sido... men vad passar bättre en kall och tråkig dag som denna än att spendera ett par timmar i skolan och näsan i matteboken (inte för att jag sluppit skolan om det hade vart fint väder men aja) försöker få in ekvationer och allt vad det är i huvudet. nationella på onsdag, inte nådigt om man heter julia och hatar matte. nu ska jag köra vidare. puss!

Kevin 2 år - kalasbilder


dagens outfit


15:e maj, 2011

godmorgon! jobbade ett par timmar igår, åkte hem till e och chilla. var otroligt trött. vid 11 åkte jag hem och slog på en film and guess what? jag somna men inte länge. har vaknat sen somnat sen vaknat hela natten typ...
nu är jag iaf vaken igen och ska sätta igång med att klä mig. snart bär det av på 2 års kalas! hörs senare =)


märkt för livet

nu när jag ändå är igång kan jag berätta att jag märkte mig för livet i tisdags. liten men betydelsefull =)
ont gjorde det men så värt! såhär blev resultatet;


tack för igår!

igår blev det fest (firade emelie&johan) kvällen börja bra för min del. det blev inte överflöd av bilder precis men tänkte vara snäll och bjuda på två eller tre stycken! idag ska jag jobba och ta det lugnt, behövs. behöver läka. det var allt jag hade att berätta just nu. ska försöka slänga upp minst 1 inlägg till idag iaf. lovar inget blir bäst så. xoxo


nu får det räcka...

härlig helg, hatar driftfel


nu var det 4 dagar sen sist och helgen lider mot sitt slut så lika bra att blogga lite som avslut på denna helg. i fredags blev det festligheter at my place med ett gäng fina vänner (bilder kommer när emelie fått tummarna ur röven och nej jag ska inte snacka egentligen but still), lördagen bjöd på jobb och mys med min favoritpojke, idag gällde häng med vänner och plugg. ungefär så har min helg sett ut! Imorgon är det måndag och veckan drar igång. fullspäckad vecka kan man lugnt säga men what to do sherlock?

i denna minut sitter jag med varma koppen i strupen (svalde nyss) samtidigt som jag kollar big brother och det går ju bra. annars då? japp på onsdag ska jag till tandis men förutom det så är jag ganska busy denna veckan, som jag sa tidigare. efterblivet att nämna det igen! äeh nu ska jag sluta babbla.

måste ta mig i kragen och fota mer + lägga in bilder. påminn mig..... OK?

godnatt på er pinglor. sleep tight


woopsi detta inlägg skulle lagts upp igår men det gick inte då. idag har jag vart i skolan och sen hängde jag med en fin och saknad vän. och ikväll drog jag faktiskt ut och promenixa lite. nä nu ska jag dra mig.....

bad day

fan. urkass på att blogga men idag har jag som ursäkt att jag är trött,hängig och chockad. japp! idag fick jag ett sånt där tillfälle när tårarna forsa och hjärtat satt i halsen ungefär. men nu är jag OK. nu väntar middag och tv för min del!
förövrigt så är jag lite krasslig i halsen men det går väl över med åren. pousss


RSS 2.0