snygga frisyrer!

Lockar à la Olsen, accessoarer som på Mischa eller knut som Alba?

Rufsiga flätan, romantiska lockar, slarvigt svall eller diadem på nytt sätt? Veckorevyn.com spanar in olika frisyrer lagom till nyårsfesten! Lockar à la Olsen, accessoarer som på Mischa eller knut som Alba?

Nyårsfesten närmar sig. Klänningen är fixad, liksom klackarna och skumpan, men vad tusan gör man åt håret? En fantasifull, rolig och modig frisyr kan göra mer än du tror. Snedfläta, slarvigt rufs eller perfekta locktångslockar.


Klassisk knut på nya sätt

Den eleganta knuten är svårslagen när du ska på finare party - men den är precis lika snygg till vardags. Mycket hårnålar och spray är hemligheten. Glöm inte att börja med att sätta upp allt hår i en stram tofs, tupera sedan tofsen för extra volym!

Jennifer Lopez med blank, elegant drottninglik knut.

 

Lek loss med fina flätan

Flätan är tillbaka - med besked. Förra året var en gammaldags bondfläta på huvudet hett på röda mattan, nu är det extra fint med slarviga småflätor för att fixa en romantisk midsommar-look. Inspireras av stjärnorna som visar stilen!

Molly Sims stryker överhåret rakt bakåt,
fäster med spänne och flätar sedan hela håret i snedfläta.

Molly Sims stryker överhåret rakt bakåt, fäster med spänne och flätar sedan hela håret i snedfläta.

Snyggt svall eller lekfulla lockar

Många dras med samma problem som jag - halvlångt eller långt hår som varken är lockigt, eldigt rött eller roligt på andra sätt. Men det finns fina lösningar, sätt upp hela eller halva håret eller gå loss med locktången!

Jessica alba med ljuva lockar

 

Diadem, sidenband och "headbands"

Diadem, söta sidenband och snoddar runt utsläppt eller uppsatt hår kan fixa det lilla extra. Kolla in stjärnorna som lyckas med looken...

Mischa Barton med gulligt guldband.

Källa; VR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0